Nederlands    English    Deutsch    Fran├žais

Partners


De AFA Cup is sinds 2016 hét voetbalspektakel van Nederland voor senioren teams. De stichting AFA Cup is een voetbalevenement zonder winstoogmerk.
Om die reden staan wij dan ook altijd open voor partners die het evenement financieel en/of organisatorisch willen ondersteunen. Alle inkomsten die voortkomen
uit onze partnerships worden te allen tijde geïnvesteerd in de uitvoering, groei en ontwikkeling van het toernooi. Een fantastische manier om uw bedrijf te promoten bij een grote groep voetbalfans en families. Zonder partnerships, geen AFA Cup! Daarom helpen onderstaande partijen ons financieel en / of organisatorisch om dit prachtige multiculturele vrienden voetbaltoernooi te organiseren.

RHA Security & Services

RHA Security & Services

"Klantvriendelijk, professioneel, collegiaal, vakkundig, gedreven en betrouwbaar. Een aantal begrippen die RHA Security en Services perfect omschrijven''

Ontdek hoe persoonlijke aandacht het verschil maakt!
Maak kennis met RHA Security & Services en neem eens een kijkje op onze website
www.rhasecurity.nl

Ik hoop u snel van dienst te mogen zijn,

Met vriendelijke groet,
Ruud Harlaar.

Autobedrijf Pinky

Autobedrijf Pinky

''Al sinds 1998 is Auto Pinky een vertrouwd adres voor een tweedehands auto''

Mijn bedrijf is van een ouderwets kaliber, want u wordt nog door de baas zelf geholpen.
“Tevreden klanten” is voor mij dus geen loze kreet, maar een doelstelling waar ik dagelijks aan werk.
Als u 'in de markt' bent voor een nieuwe gebruikte auto, geef mij dan gerust uw vertrouwen. Ik zal het
niet beschamen; daar kunt u van verzekerd zijn.

Ik hoop u snel te mogen begroeten.

P.S. Malhotra
www.autopinky.nl

Samosaco

Samosaco

Samosaco is a leading producer of a range of vegetarian Indian snacks in the UK. Operating out of its offices in Pontyclun, Samosaco is a one-of-a-kind business that boasts the only purpose-built samosa factory in Wales. Samosaco started out as a family-run business in Toronto and continues to maintain its ethics and passion for authentic traditional samosas and Indian snacks supplied across the UK.

"Food with history, tradition and soul"

Visit us at:
www.samosaco.co.uk

Y4Tennis

Y4Tennis

Vanaf 2008 verzorgd Y4Tennis tennislessen op zowel de binnen- als de buitenbanen op het schitterende tennispark van Dekker Zoetermeer. Y4Tennis staat voor passie voor de sport, motivatie om te verbeteren en kennis (PMK). Deze kenmerken uiten zich in elk niveau, zowel prestatieve als recreatieve lessen van beginnende- tot top wedstrijdspelers voor alle leeftijden. Waar wij voor staan is terug te zien in de Y4Tennis leraren. Alle trainers van de tennisschool hebben jarenlange ervaring met lesgeven en de sport. Daarnaast beschikken ze allen over passie, motivatie en kennis. Zij zorgen ervoor dat de benoemde uitgangspunten bij elke type speler centraal staan en zo het beste uit zichzelf halen tijdens het tennissen.

Hopelijk tot ziens
Team Y4Tennis
www.y4tennis.nl

Richard de Ruijter

Richard de Ruijter

"Richard de Ruijter helpt bedrijven, organisaties en merken een duidelijke boodschap te delen door middel van doordacht design. Sinds 2011 werkt Richard de Ruijter als freelance grafisch ontwerper met Nederlandse en internationale bedrijven, van eenmanszaken en kleine start-ups tot grote multinationals. In zijn werkwijze focust Richard zich voornamelijk op huisstijlen, webdesign en illustratie. Mix deze 3 en je hebt alles in huis om een ijzersterk merk te presenteren!

Heb je interesse, kijk dan op de site;
www.richardderuijter.com

Weborganiser

Weborganiser

Weborganiser is een online bureau dat gespecialiseerd is in de technische realisatie van projecten. Wij werken veel voor reclamebureaus, maar ook klanten in het MKB. Onze kracht zit hem in de combinatie van techniek en design.

Van conceptschetsen tot de technische realisatie van (online) projecten, wij zijn dé creatieve partner waar jij naar op zoek bent. Wij ondersteunen merken en bedrijven bij het verwerven van een positie op de markt door gebruik te maken van creatieve communicatie. Ons startpunt is het ontwikkelen van unieke concepten aan de hand van een mediastrategie.

Heb je interesse, kijk dan op de site;
www.weborganiser.com

Steen Solutions

Steen Solutions

Steen Solutions is een eenmanszaak die zich bezig houd met het ontwikkelen van web-apllicaties en het ondersteunen in de IT sector. Ik houd mij onderandere bezig met de nieuwste technieken en ontwikkelingen zoals Laravel, Vue.JS maar ook klassieke systemen zoals WordPress en WooCommerce zijn voor mij niet onbekend.

Bent u opzoek naar een all-around programmeur die zich makkelijk aanpast aan de situatie? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen, zodat we een eventuele samenwerking kunnen bespreken.

Heb je interesse, kijk dan op de site;
www.steensolutions.nl

VerkeersAcademie Christian

VerkeersAcademie Christian

Verkeersacademie Christian is een jong en dynamisch organistie met hele ambitieuze plannen. Het bedrijf is opgericht om verschil te maken in de rijscholen wereld. Daar waar anderen stoppen gaan wij verder. Wij willen onze klanten niet alleen helpen aan een rijbewijs, maar wij maken onze klanten ook meer bewust over de verantwoordelijkheden van een bestuurder. Zo is veiligheid hoog in de vandel in het verkeer, maar wij leggen ook uit waarom. Verkeer is afgeleid van verkering. En zo leiden wij onze studenten ook op, dat zij goed doordacht beslissingen nemen tijdens het rijden dat goed voor hun, maar ook goed voor de overige weggebruikers zijn. Netals bij verkering, je wilt goed voor een ander zijn.

Ik hoop u snel van dienst te mogen zijn,

Met vriendelijke groet,
www.verkeersacademiechristian.nl

Domburg Sportprijzen Holland

Domburg Sportprijzen Holland

Met letterlijk duizenden items in het assortiment biedt Domburg Sportprijzen Holland aan haar klanten de grootste sportprijzencollectie van Nederland. Van chique tot kitsch, van een sjoelprijs tot een EK-award. Van beker tot medaille. Domburg heeft een prijs voor iedere denkbare sport en festiviteit. En voor ieder budget. Ook zakelijke onderscheidingen zoals safety awards of last-accident onderscheidingen vindt u in onze winkel. Dit brede aanbod zorgt er voor dat klanten van iedere branche en bedrijfstak de weg naar Domburg weten te vinden.

Ik hoop u snel van dienst te mogen zijn,

Met vriendelijke groet,
Chris Visser
www.domburg.nl


Crowdfunding: Gifts & Donations