Nederlands    English    Deutsch    Fran├žais

Partners


De AFA Cup is sinds 2016 hét voetbalspektakel van Nederland voor senioren teams. De stichting AFA Cup is een voetbalevenement zonder winstoogmerk.
Om die reden staan wij dan ook altijd open voor partners die het evenement financieel en/of organisatorisch willen ondersteunen. Alle inkomsten die voortkomen
uit onze partnerships worden te allen tijde geïnvesteerd in de uitvoering, groei en ontwikkeling van het toernooi. Een fantastische manier om uw bedrijf te promoten bij een grote groep voetbalfans en families. Zonder partnerships, geen AFA Cup! Daarom helpen onderstaande partijen ons financieel en / of organisatorisch om dit prachtige multiculturele vrienden voetbaltoernooi te organiseren.


Weborganiser B.V.
Alex van Amersfoort & Daan Kloek

Een goede online presentatie is essentieel voor een onderneming. Voor een professionele website, webshop, actiepagina of activatie ben je bij ons aan het goede adres.


Autobedrijf Pinky
P.S. Malhotra

Mijn bedrijf is van een ouderwets kaliber, want u wordt nog door de baas zelf geholpen. “Tevreden klanten” is voor mij dus geen loze kreet, maar een doelstelling waar ik dagelijks aan werk.


Samosaco
Sokhy, Goldy & Teerath Sandhu

Samosaco is a leading producer of a range of vegetarian Indian snacks in the UK. Operating out of its offices in Pontyclun, Samosaco is a one-of-a-kind business that boasts the only purpose-built samosa factory in Wales.


Tennisschool Y4Tennis
Yovanny van der Veek

Y4Tennis staat voor passie voor de sport, motivatie om te verbeteren en kennis (PMK). Deze kenmerken uiten zich in elk niveau, zowel prestatieve als recreatieve lessen van beginnende- tot top wedstrijdspelers voor alle leeftijden.


RHA Security & Services
Ruud Harlaar

Veiligheid is een begrip dat vooral de laatste tijd steeds meer onze aandacht heeft. Zowel het bedrijfsleven als de publieke sector heeft steeds vaker te maken met gevoelens van onrust en onveiligheid en problemen met handhaven van de orde.

VerkeersAcademie Christian

VerkeersAcademie Christian
Fahruddin & Christina Dad

Verkeersacademie Christian is een jong en dynamisch organistie met hele ambitieuze plannen. Het bedrijf is opgericht om verschil te maken in de rijscholen wereld. Daar waar anderen stoppen gaan wij verder.


Richard de Ruijter
Richard de Ruijter

I’m driven to create compelling and original designs. I combine a thoughtful concept with a big love for brand identities, illustration and webdesign to make your brand more beautiful. Let’s connect and find out what i can do for you.


Domburg Sportprijzen Holland
Chris Visser

Met letterlijk duizenden items in het assortiment biedt Domburg Sportprijzen Holland aan haar klanten de grootste sportprijzencollectie van Nederland. Van chique tot kitsch, van beker tot medaille. Domburg heeft een prijs voor iedere denkbare sport en festiviteit. 


Stijn Bakker
Steen Solutions

Bent u opzoek naar een all-around programmeur die zich makkelijk aanpast aan de situatie?
Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen, zodat we een eventuele samenwerking kunnen bespreken.

Crowdfunding: Gifts & Donations
1. Rajesh & Fausia Somaroe-Edoo - de Punt Klussen - depuntklussen@live.nl
2. Amrita Malhotra
3. Jashwin & Saskia Lachman - Dyna Rijschool          
4. FRAN Webdesign - info@fran.nl
5. Sandjai & Viviane Sital.