+3165246895

info@afacup.com

Toernooivoetbal
We kennen het allemaal. In mei nadert het einde van de competitie en zit het voetbalseizoen erop. Waar de één nog volop om de prijzen speelt, moet de ander nog alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen. Ook hebben we nog de groep voetballers die slechts hun laatste wedstrijden om de spreekwoordelijke eer spelen. Wat het seizoen je ook heeft gebracht, één ding is zeker. Richting het einde van het seizoen is het weer tijd voor de zomertoernooien en zijn er nieuwe kansen om prijzen te pakken. Het is daarnaast ook een bijzondere tijd van het jaar waarin je vaak met jouw vriendenteam tegen andere vriendenteams speelt.


Start AFA Cup
Met de AFA Cup, oftewel de “Amateur Football Association” willen we dit gevoel extra benadrukken. Nadat we al jaren met verschillende vriendenteams meededen aan toernooien binnen Nederland als in het buitenland, vonden we dat het tijd werd voor een eigen toernooi. In 2016 werd de AFA Cup dan ook voor het eerst georganiseerd en in 2022 is het alweer tijd voor de 5e editie. In totaal gaan 32 teams de strijd aan met elkaar om de felbegeerde titel:
"AFA Cup Kampioen van Nederland 2021"

Durf Jij de uitdaging aan!
Net zoals voorgaande jaren zijn wij ervan overtuigd dat het weer een fantastische dag wordt met goed voetbal in een gezellige en sportieve sfeer waar respect hoog in het vaandel staat. Denk jij het beste team van Nederland te hebben? Kom dat dan laten zien tijdens de “AFA Cup” en schrijf je nu in!