+3165246895
info@afacup.com

AFA Cup zet zich in voor Stichting Kika: Kinderen Kankervrij
Alle specialisten zijn het erover eens: er kan nog veel meer winst geboekt worden.
KiKa streeft naar 95 procent genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. De resultaten van alle onderzoeken zijn veelbelovend. Uiteindelijk hopen alle kinderoncologen dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is.

AFA Cup + Voetbalteams + Sponsoren
Op zaterdag 25 juni 2022 om 18:00 uur zal tijdens de prijsuitreiking een cheque worden overhandigd aan Stichting Kika. Het is de eer aan Dhr. Gert-Jan Schotanus, Wethouder Sport van de Gemeente Alphen aan den Rijn en het bestuur van de AFA Cup om deze waardevolle cheque te overhandigen. Hoe hoog dit bedrag precies zal zijn is afhankelijk hoeveel voetbalteams er uiteindelijk zullen deelnemen aan het toernooi en hoeveel sponsoren hun steentje willen bijdragen aan dit fantastische mooi en goede doel.
Ironman 70.3 Maastricht 2022.
De 5e editie van de AFA Cup staat in teken van Kika Extreme! Ironman 70.3 Maastricht is een uitdagend groot sportfeest. Atleten over de hele wereld doen mee met deze razend populaire Ironman 70.3 op 17 mei 2020. Ga Kika Extreme en ben erbij! Dhr. Gert-Jan Schotanus, onze Wethouder van Sport van de gemeente Alphen aan den Rijn zet zich elk jaar in voor deze fantastisch mooie Stichting. Het doel is om een bedrag van €4.750,- euro bij elkaar te krijgen en de teller staat inmiddels al op €3.425,- euro!