+3165246895

info@afacup.com

Gert-jan schotanus

Door mijn inspanning bijdragen aan de bestrijding van Kinderkanker.

Stichting Kinderen Kankervrij.
In de afgelopen jaren is het genezingspercentage van kinderkanker gestegen van 70 naar 75 procent.Alle specialisten zijn het erover eens: er kan nog veel meer winst geboekt worden.
KiKa streeft naar 95 procent genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen.
De resultaten van alle onderzoeken zijn veelbelovend. Uiteindelijk hopen alle kinderoncologen dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is.

Ironman 70.3 Barcelona 2020.
De 5e editie van de AFA Cup staat in teken van Kika Extreme! Ironman 70.3 Barcelona is een uitdagend groot sportfeest. Atleten over de hele wereld doen mee met deze razend populaire Ironman 70.3 op 17 mei 2020. Ga Kika Extreme en ben erbij! Dhr. Gert-Jan Schotanus, onze Wethouder van Sport van de gemeente Alphen aan den Rijn zet zich elk jaar in voor deze fantastisch mooie Stichting. Het doel is om een bedrag van €4.750,- euro bij elkaar te krijgen en de teller staat inmiddels al op €3.425,- euro!