+3165246895

info@afacup.com

Onze Partnerships.
De AFA Cup is sinds 2016 hét voetbalspektakel van Nederland voor senioren teams. De stichting AFA Cup is een voetbalevenement zonder winstoogmerk. Om die reden staan wij dan ook altijd open voor partners die het evenement financieel en/of organisatorisch willen ondersteunen. Alle inkomsten die voortkomen uit onze partnerships worden te allen tijde geïnvesteerd in de uitvoering, groei en ontwikkeling van het toernooi.

Gemeente Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Oude Rijn en de Gouwe in het veenweidegebied Groene Hart tussen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. Per 1 januari 2014, sinds de fusie met Boskoop en Rijnwoude, heeft de gemeente een oppervlakte van 132,50 km² en telt ze meer dan 100.000 inwoners, waarmee ze tot de dertig grootste gemeenten van Nederland behoort. De gemeente bestaat uit de kernen Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam en de buurtschap Groenendijk. Binnen de gemeente bevinden zich de resten van twee Romeinse versterkingen, Albaniana en Nigrum Pullum en van de Limesweg. De gemeente is voorts bekend vanwege voormalige uitgeverij Samsom, Vogelpark Avifauna, openluchtmuseum Archeon, het kenniscentrum van de fruitboomteelt in Nederland, Boskoop en de opgraving van zes Romeinse schepen bij Zwammerdam.

Website: www.alphenaandenrijn.nl

Klupp Sportswear


De merknaam zegt het al. Klupp is er voor de clubs. Zo is het merk ook ontstaan in 2008, toen meerdere Eredivisie voetbalclubs niet tevreden waren over het huidige aanbod van sportkleding. In samenspraak met deze betaald voetbal organisaties is het merk Klupp Sportswear toen ook geboren.
Ondertussen is Klupp uitgegroeid tot een sportmerk in de meest brede zin van het woord. Wij bieden onze producten aan voor zo goed als iedere sport, of dit nu maatwerk of catalogus is. Daarnaast bieden wij een breed scala van sport accessoires aan naast onze sportkleding.

Website: www.kluppsportswear.nl

RJJI De Hartelborgt


Sta jij voor een mensgerichte en professionele aanpak?

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) biedt mooi en uitdagend werk en een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden. Kies voor een vaste baan in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige omgeving. Het gaat bij DJI om beveiliging, bewaring, zorg, behandeling, motivering en begeleiding. Bij DJI draag je bij aan de veiligheid van Nederland. DJI is verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en maatregelen en voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan.

Website: www.dji.nl

Trone


Wij zijn Trone software. Wij zijn een klein team van gediplomeerde software ingenieurs en zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webapplicaties (Ook webshops), mobiele apps en web koppelingen. Wij van Trone verzorgen alles wat hierbij komt kijken zoals hosting, e-mail, SEO, online marketing en onderhoud.

We hebben zes jaar ervaring in het ontwikkelen van software. Hierbij maken we onderanderen gebruik van C#, PHP, Java, HTML, CSS, Javascript, React native en SQL. Tevens hebben wij veel ervaring met WordPress, Umbraco, Shopify en WooCommerce (API).

Website: www.trone.nl

Y4Tennis


Vanaf 2008 verzorgd Y4Tennis tennislessen op zowel de binnen- als de buitenbanen op het schitterende tennispark van Dekker Zoetermeer. Y4Tennis staat voor passie voor de sport, motivatie om te verbeteren en kennis (PMK). Deze kenmerken uiten zich in elk niveau, zowel prestatieve als recreatieve lessen van beginnende- tot top wedstrijdspelers voor alle leeftijden. Waar wij voor staan is terug te zien in de Y4Tennis leraren. Alle trainers van de tennisschool hebben jarenlange ervaring met lesgeven en de sport. Daarnaast beschikken ze allen over passie, motivatie en kennis. Zij zorgen ervoor dat de benoemde uitgangspunten bij elke type speler centraal staan en zo het beste uit zichzelf halen tijdens het tennissen.

Website: www.y4tennis.nl

Domburg Sportprijzen Holland


Hans van Domburg is de motor achter Domburg Sportprijzen Holland. In 1988 begon hij in Den Haag met een winkel. Toen nog puur en alleen sportprijzen: bekers, medailles, vaantjes. Dat soort werk. Dit bescheiden begin groeide uit tot een veelzijdig bedrijf dat niet alleen sportprijzen, maar alle soorten awards kan leveren en zich ook meer en meer toelegt op aanverwante artikelen zoals relatie- en promotiegeschenken, bedrijfs- en sportkleding, merchandising en het personaliseren van voorwerpen. De zusterbedrijven RVS-Lasergraveren en Promopin dragen met hun expertise bij aan het ruime aanbod. Inmiddels is het bedrijf alweer meer dan tien jaar gevestigd aan de Vlotlaan 532 in Monster.

Website: www.domburg.nl

sv. ARC


ARC is een voetbalvereniging opgericht op 22 februari 1927 in Alphen aan den Rijn. ARC speelt haar thuiswedstrijden op het Sportpark Zegersloot te Alphen aan den Rijn en beschikt over een fraai clubgebouw met onder andere 8 inpandige kleedkamers. Daarnaast kan de club beschikken over een kleedkamergebouw dat in 2009 in gebruik is genomen. Hierin bevinden zich onder andere 16 kleedkamers: twee grote kleedkamers voor de scheidsrechters en een verkooppunt voor thee, limonade en snoepgoed. De club heeft 8 wedstrijdvelden, waarvan 3 kunstgrasvelden en nog 2 kleinere kunstgrasvelden.

Website: www.svarc.nl

Samosaco


All our products are 100% natural with our "no added anything" philosophy - staying away from any artificial preservatives, colourings, flavours, MSG and GM products and no palm oil. We cater for free-from diets including gluten free, dairy free and low-fodmap, whilst keeping up with changing food trends.
Our secret family recipe plays on the taste buds and our commitment to ensuring our customers are amazed time and time again. We continue to invest in the latest processing equipment and techniques, never compromising on quality of ingredients, attention to detail or service. Want to get to know us more?...get in touch with us!

Website: www.samosaco.co.uk

Autobedrijf Pinky


Mijn bedrijf is van een ouderwets kaliber, want u wordt nog door de baas zelf geholpen. “Tevreden klanten” is voor mij dus geen loze kreet, maar een doelstelling waar ik dagelijks aan werk. Als u ‘in de markt’ bent voor een nieuwe gebruikte auto, geef mij dan gerust uw vertrouwen. Ik zal het niet beschamen; daar kunt u van verzekerd zijn.

Ik hoop u snel te mogen begroeten.

Website: www.autopinky.nl

Richard de Ruijter


My name is Richard de Ruijter, born in 1989 and I’m a graphic designer by heart. My enthusiasm for design started when i was young. I went from crayon drawings, to illustrative work, to actual graphic design. My focus has always been to learn new things and i believe my love for mixing conceptually driven design work, illustration and typography makes me a great all-round designer.

I’m very passionate about the work that i do, and if you are curious if i can help you out with your project, please get in contact.

Website: www.richardderuijter.com

Gabrian

Gabrian van Houdt

Website: www.gabrian.nl

Partytentverhuur Groene Hart


Partytentverhuur Het Groene Hart is het meest betrouwbare adres voor hoge kwaliteit partytenten. Wij staan garant voor vlotte service, goede prijzen en een ruim aanbod. In Alphen aan den Rijn zijn tal van evenementen te beleven. Daarnaast is het de grootste plaats van zijn Gemeente, genoeg inwoners dus om een feestje mee te vieren!

Partytentverhuur Groene Hart is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bodegraven-Reeuwijk, Boskoop, Gouda, Ijsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Waddinxveen, Woerden en omstreken.

Website: www.partytentverhuur-groenehart.nl

Brommer Concurrent


Firma BrommerConcurrent is in 2008 in de Baarsjes geopend nadat we 13 jaar ervaring hebben opgedaan bij grote scooterbedrijven in Amsterdam en Utrecht. Al sinds 2008 de meest toonaangevende vestiging in bromfietsen, scooters, accessoires, onderdelen en reparaties in Amsterdam en directe omgeving.

Hierdoor zijn wij nu uitgegroeid tot een modern full service scooterwinkel met een mooie showroom vol met alle modellen scooters, en met maandelijkse aanbiedingen. Wilt u geholpen worden zoals het hoort, wat we echt missen in de scooterbranche in Amsterdam en omstreken, dan bent u bij het goede adres.

Website: www.brommerconcurrent.nl

Alphens.nl


Alphens.nl is hét internetplatform voor Alphen aan den Rijn. Wij hebben als doel om alles wat er gebeurd is en dat nog gaat gebeuren in Alphen aan den Rijn op één overzichtelijke website aan te bieden.

Alphens.nl biedt de Alphense agenda, alle locaties met openingstijden, maar ook vacatures en natuurlijk het echt Alphense nieuws. Alphenaren kunnen direct reageren op bijvoorbeeld nieuwsberichten, waardoor Alphens.nl een interactief platform is geworden.

Klik vooral rond op de website, ontdek dingen waarvan je nooit hebt geweten dat Alphen ze kon bieden maar boven alles; geniet van onze stad! Welkom op Alphens.nl!

Website: www.alphens.nl

My Carved Art

Welkom bij Carved Art: uw logo op hout!

Bent u op zoek naar een unieke bewerking van uw (bedrijfs)logo? Stop met zoeken! Bij Carved Art bent u op het goede adres. Wij hebben al honderden klanten uit binnen- en buitenland blij gemaakt! Van verenigingen tot families en van bedrijven tot aan vriendengroepen.

Een fantastische manier om uw bedrijf en/of onderneming te promoten bij een grote groep voetbalfans en families. Dankzij onze fantastische sponsoren kan de AFA Cup iedere jaar weer opnieuw georganiseerd worden. Wij bedanken dan ook de volgende bedrijven en/of instanties, te weten;
Gemeente Alphen aan den Rijn, Klupp Sportswear, RJJI De Hartelborgt, Trone, Y4Tennis, Domburg Sportprijzen Holland, Sportvereniging ARC, Richard de Ruijter, Samosaco, Autobedrijf Pinky, Gabrian van Houdt, Partytentverhuur Groene Hart, Alphens.nl en Brommer Concurrent.