Nederlands    English    Deutsch    Fran├žais               

The AFA Cup App


Deze van zeer hoge kwaliteit ontworpen App is de eerste ooit gemaakt in Nederland en kan worden gebruikt voor iPhone (IOS) en Samsung (Android). Met deze App heb je alle belangrijke informatie omtrent de AFA Cup bij de hand. speelschema's, uitslagen, doelpunten, fair play en andere statistieken zullen Live te volgen zijn op de dag van het evenement. De AFA Cup App bied u de laatste nieuws en updates over het grootste multiculturele vrienden voetbalfestival van Nederland.
De AFA Cup App is gebruiksvriendelijk, straalt kwaliteit uit en is van deze tijd. Wij als bestuur van de AFA Cup zijn trots en vereerd om alle deelnemende teams, vrienden en supporters tijdens het toernooi te voorzien van iets unieks! Een App die jou voorziet van alle gemakken tijdens deze bijzondere voetbal dag.

Download de gratis AFA Cup App nu!
Verkrijgbaar in de Google PlayStore (Android) en/of Google AppStore (IOS)


Inmiddels is de AFA Cup App al ruim 600 keer gedownload.

De AFA Cup App is ons gesponsord door Weborganiser B.V. Met Weborganiser aan onze zijde zijn we weer een stap dichterbij om Nederland te veroveren op voetbaltoernooi gebied.Weborganiser

Een goede online presentatie is essentieel voor een onderneming. Voor een professionele website, webshop, actiepagina of activatie ben je bij ons aan het goede adres. Weborganiser is een online bureau dat o.a. websites, apps en bedrijfssoftware produceert. Onze kracht zit in de combinatie van techniek en design. 


Alex van Amersfoort & Daan Kloek