Amateur Football Association

Accommodatie.

De AFA Cup wordt georganiseerd in samenwerking met SV A.R.C., een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Alphen aan den Rijn in Zuid-Holland, opgericht in 1927.
De vereniging telt vierennegentig teams, 1671 leden en 225 vrijwilligers. Het eerste herenelftal speelt in de Eerste klasse zaterdag (seizoen 2017/18).De accommodatie van SV A.R.C. is gevestigd op Sportpark Zegersloot in Alphen aan den Rijn, één van de mooiste en grootste sportparken uit de regio. De organisatie is dan ook vol trots dat de AFA Cup georganiseerd kan worden op deze prachtige locatie.


Sportpark Zegersloot beschikt over een fraai clubgebouw met onder andere 8 inpandige kleedkamers. Daarnaast kan de club beschikken over een kleedkamergebouw dat in 2009 in gebruik is genomen.
Hierin bevinden zich onder andere 16 kleedkamers: twee grote kleedkamers voor de scheidsrechters en een verkooppunt voor thee, limonade en snoepgoed. Het aantal velden bedraagt acht, waarvan 2 kunstgrasvelden.

Contact & Adres

De velden van ARC liggen aan de rand van de gemeente Alphen aan den Rijn. Vanaf de (Oranje Nassau) brug over het Aarkanaal ziet u de acht velden van ARC al liggen. 
Voor uw navigatieapparatuur:

Parkeerplaats: C.P. Mulderveld
Postcode: 2406LG
Tel: 0172 472770

Op zoek naar meer informatie over SV A.R.C.? Neem dan eens een kijkje op http://www.svarc.nl