+3165246895
info@afacup.com

Onze Partnerships

De AFA Cup is sinds 2016 hét voetbalspektakel van Nederland voor senioren teams. De stichting AFA Cup is een voetbalevenement zonder winstoogmerk. Om die reden staan wij dan ook altijd open voor partners die het evenement financieel en/of organisatorisch willen ondersteunen. Alle inkomsten die voortkomen uit onze partnerships worden te allen tijde geïnvesteerd in de uitvoering, groei en ontwikkeling van het toernooi. Een fantastische manier om uw bedrijf en/of onderneming te promoten bij een grote groep voetbalfans en families. Dankzij onze fantastische sponsoren kan de AFA Cup elk jaar weer opnieuw georganiseerd worden. Wij bedanken dan ook met vol trots de volgende bedrijven en/of instanties, te weten;

Klupp Sportswear

Klupp Sportswear B.V.

De naam zegt het al: Klupp Sportswear is er voor clubs, in iedere tak van sport. Ons doel is om iedere sporter, elk team, te voorzien van unieke kleding tijdens het sporten. Stijlvol, kwalitatief en speciaal op maat gemaakt. En uiteraard altijd comfortabel. Wij gaan, zoals het een echte topsporter betreft, alleen voor het beste resultaat.

Klik vooral rond op de website,
www.kluppsportswear.nl

Gemeente Alphen aan den Rijn

Gemeente Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan de Oude Rijn en de Gouwe in het veenweidegebied Groene Hart tussen Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. Per 1 januari 2014, sinds de fusie met Boskoop en Rijnwoude, heeft de gemeente een oppervlakte van 132,50 km² en telt ze meer dan 100.000 inwoners, waarmee ze tot de dertig grootste gemeenten van Nederland behoort.

Klik vooral rond op de website,
www.alphenaandenrijn.nl

Sportvereniging ARC

ARC is een voetbalvereniging opgericht op 22 februari 1927 in Alphen aan den Rijn. ARC speelt haar thuiswedstrijden op het Sportpark Zegersloot te Alphen aan den Rijn en beschikt over een fraai clubgebouw met onder andere 8 inpandige kleedkamers. Daarnaast kan de club beschikken over een kleedkamergebouw dat in 2009 in gebruik is genomen. Hierin bevinden zich onder andere 16 kleedkamers: twee grote kleedkamers voor de scheidsrechters en een verkooppunt voor thee, limonade en snoepgoed. De club heeft 8 wedstrijdvelden, waarvan 3 kunstgrasvelden en nog 2 kleinere kunstgrasvelden.

Klik vooral rond op de website,
www.svarc.nl

Domburg Sportprijzen Holland

Hans van Domburg is de motor achter Domburg Sportprijzen Holland. In 1988 begon hij in Den Haag met een winkel. Toen nog puur en alleen sportprijzen: bekers, medailles, vaantjes. Dat soort werk. Dit bescheiden begin groeide uit tot een veelzijdig bedrijf dat niet alleen sportprijzen, maar alle soorten awards kan leveren en zich ook meer en meer toelegt op aanverwante artikelen zoals relatie- en promotiegeschenken, bedrijfs- en sportkleding, merchandising en het personaliseren van voorwerpen. De zusterbedrijven RVS-Lasergraveren en Promopin dragen met hun expertise bij aan het ruime aanbod.

Klik vooral rond op de website,
www.domburg.nl

RJJI De Hartelborgt

RJJI 'De Hartelborgt'

Sta jij voor een mensgerichte en professionele aanpak?

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) biedt mooi en uitdagend werk en een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden. Kies voor een vaste baan in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige omgeving. Het gaat bij DJI om beveiliging, bewaring, zorg, behandeling, motivering en begeleiding. Bij DJI draag je bij aan de veiligheid van Nederland. DJI is verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en maatregelen en voor de dagelijkse zorg van mensen die dit ondergaan.

Klik vooral rond op de website,
www.dji.nl

Luxury Home Rentals

Luxury Home Rentals

Vanaf 2008 verzorgd Y4Tennis tennislessen op zowel de binnen- als de buitenbanen op het schitterende tennispark van Dekker Zoetermeer. Y4Tennis staat voor passie voor de sport, motivatie om te verbeteren en kennis (PMK). Deze kenmerken uiten zich in elk niveau, zowel prestatieve als recreatieve lessen van beginnende- tot top wedstrijdspelers voor alle leeftijden. Waar wij voor staan is terug te zien in de Y4Tennis leraren. Alle trainers van de tennisschool hebben jarenlange ervaring met lesgeven en de sport. Daarnaast beschikken ze allen over passie, motivatie en kennis. Zij zorgen ervoor dat de benoemde uitgangspunten bij elke type speler centraal staan en zo het beste uit zichzelf halen tijdens het tennissen.

Klik vooral rond op de website,
www.y4tennis.nl

VerkeersAcademie Christian

Verkeersacademie Christian staat midden in de samenleving. Ondernemen met oog voor de omgeving vinden we daarom bijzonder belangrijk en we nemen graag onze verantwoordelijkheid ten opzichte van de maatschappij. Naast innovatieve, millieuvriendelijke auto’s vinden wij veilige verkeer met goede bestuurders ook erg belangrijk. Transparant, eerlijk, en integer de klant opleiden tot een zelfverzekerd en zelfstandig bestuurder. Dit doen wij door toegankelijk te zijn en met passie rijlessen te geven. Verkeersacademie Christian is een jong en dynamisch organistie met hele ambitieuze plannen. Het bedrijf is opgericht om verschil te maken in de rijscholen wereld. Daar waar anderen stoppen gaan wij verder.

Klik vooral rond op de website,
www.verkeersacademiechristian.nl

Dutch Nitrate

Dutch Nitrate is de eerste ECHTE natuurlijke sportdrank die een beestachtige kracht in je losmaakt! Het geheim van onze producten halen wij uit rode bieten.

  • Kracht uit Nederlandse bodem!
  • Sportdrank voor intensieve trainingen/wedstrijden
  • Hersteldrank voor dagelijks gebruik
  • Bron van vitamine A, B én C
  • Zonder cafeïne en taurine
  • 100 % Vegan
  • 100 % Dopingvrij

Klik vooral rond op de website,
www.dutchnitrate.nl

Samosaco

All our products are 100% natural with our "no added anything" philosophy - staying away from any artificial preservatives, colourings, flavours, MSG and GM products and no palm oil. We cater for free-from diets including gluten free, dairy free and low-fodmap, whilst keeping up with changing food trends.

Our secret family recipe plays on the taste buds and our commitment to ensuring our customers are amazed time and time again. We continue to invest in the latest processing equipment and techniques, never compromising on quality of ingredients, attention to detail or service. Want to get to know us more?...get in touch with us!

Klik vooral rond op de website,
www.samosaco.co.uk

Partytentverhuur Groene Hart

Partytentverhuur Groene Hart

Partytentverhuur Het Groene Hart is het meest betrouwbare adres voor hoge kwaliteit partytenten. Wij staan garant voor vlotte service, goede prijzen en een ruim aanbod. In Alphen aan den Rijn zijn tal van evenementen te beleven. Daarnaast is het de grootste plaats van zijn Gemeente, genoeg inwoners dus om een feestje mee te vieren!

Partytentverhuur Groene Hart is uw partner voor het huren van een partytent in o.a. Bodegraven-Reeuwijk, Boskoop, Gouda, Ijsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Nieuwkoop, Oudewater, Reeuwijk, Waddinxveen, Woerden en omstreken.

Klik vooral rond op de website,
www.partytentverhuur-groenehart.nl

Trone

Wij zijn Trone software. Wij zijn een klein team van gediplomeerde software ingenieurs en zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, webapplicaties (Ook webshops), mobiele apps en web koppelingen. Wij van Trone verzorgen alles wat hierbij komt kijken zoals hosting, e-mail, SEO, online marketing en onderhoud.

We hebben zes jaar ervaring in het ontwikkelen van software. Hierbij maken we onderanderen gebruik van C#, PHP, Java, HTML, CSS, Javascript, React native en SQL. Tevens hebben wij veel ervaring met WordPress, Umbraco, Shopify en WooCommerce (API).

Klik vooral rond op de website,
www.trone.nl

Trifin Adviesgroep B.V.

10 redenen om te kiezen voor een Erkend Financieel Adviseur

Welk financieel product het ook betreft, onze gespecialiseerde adviseurs selecteren voor u het beste aanbod uit de markt. U wordt onafhankelijk, professioneel en optimaal afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden ondersteund. Snelheid van handelen, mede dankzij ons perfecte informatiesysteem, is onze sterke troef: u ontvangt meestal binnen 48 uur een passende offerte. Wij werken daartoe intensief samen met gerenommeerde banken en verzekeringsmaatschappijen.

De kennis die door de jaren heen is opgebouwd, stelt ons keer op keer in staat om zelfs voor moeilijke financiële situaties een passende oplossing te realiseren.

Klik vooral rond op de website,
www.trifin.nl

Saini Koudetechniek

Wij bij Saini koudetechniek staan voor kwaliteit, service en punctualiteit. We houden de lijnen graag kort en houden van snel schakelen. Onze expertise gaat meer dan 20 jaar terug in de tijd. Voor al uw koudetechniek zaken gerelateerd met klimaatbeheersing, koel- en vriescellen en warmtepompen kunt u bij ons terecht.

Klik vooral rond op de website,
www.sainikoudetechniek.nl

Richard de Ruijter

Richard de Ruijter

My name is Richard de Ruijter, born in 1989 and I’m a graphic designer by heart. My enthusiasm for design started when i was young. I went from crayon drawings, to illustrative work, to actual graphic design. My focus has always been to learn new things and i believe my love for mixing conceptually driven design work, illustration and typography makes me a great all-round designer.

I’m very passionate about the work that i do, and if you are curious if i can help you out with your project, please get in contact.

Klik vooral rond op de website,
www.richardderuijter.com

H | H Media

H|H Media

volgt....

Klik vooral rond op de website,
www.hanholstein.com

Lidl Nederland

Lidl Nederland

Met ruim 435 winkels, 19.000 medewerkers en een naamsbekendheid van bijna 100% is Lidl niet meer weg te denken in het Nederlandse supermarktlandschap. Klanten kunnen bij ons terecht voor alle dagelijkse boodschappen van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Zo is Lidl al acht keer uitgeroepen tot Beste supermarkt in Groenten en Fruit. Sinds 2016 kunnen klanten voor non-food artikelen ook terecht bij de Lidl-webshop.

Klik vooral rond op de website,
www.lidl.nl

Brommerconcurrent

Brommerconcurrent

Firma Brommerconcurrent is in 2008 in de Baarsjes geopend nadat we 13 jaar ervaring hebben opgedaan bij grote scooterbedrijven in Amsterdam en Utrecht. Al sinds 2008 de meest toonaangevende vestiging in bromfietsen, scooters, accessoires, onderdelen en reparaties in Amsterdam en directe omgeving.

Hierdoor zijn wij nu uitgegroeid tot een modern full service scooterwinkel met een mooie showroom vol met alle modellen scooters, en met maandelijkse aanbiedingen. Wilt u geholpen worden zoals het hoort, wat we echt missen in de scooterbranche in Amsterdam en omstreken, dan bent u bij het goede adres.

Klik vooral rond op de website,
www.brommerconcurrent.nl

Stichting Dutch Cell Dogs

Stichting Dutch Cell Dogs helpt asielhonden en gedetineerden op weg naar een betere toekomst.
Binnen het trainingsprogramma worden de asielhonden getraind en opnieuw gesocialiseerd zodat ze sneller kans maken op een liefdevol thuis. De gedetineerden die de honden trainen, worden socialer, verantwoordelijker, werken aan herintreding en doen iets terug voor de maatschappij. Dutch Cell Dogs gelooft in een tweede kans, voor mens en dier. Samen werken we aan een betere toekomst en veiligere maatschappij.

Klik vooral rond op de website,
www.dutchcelldogs.nl

Alphens.nl

Alphens.nl is hét internetplatform voor Alphen aan den Rijn. Wij hebben als doel om alles wat er gebeurd is en dat nog gaat gebeuren in Alphen aan den Rijn op één overzichtelijke website aan te bieden.

Alphens.nl biedt de Alphense agenda, alle locaties met openingstijden, maar ook vacatures en natuurlijk het echt Alphense nieuws. Alphenaren kunnen direct reageren op bijvoorbeeld nieuwsberichten, waardoor Alphens.nl een interactief platform is geworden.

Klik vooral rond op de website,
www.alphens.nl