Welkom op onze Website

DONE DEAL!

 

DERBYSTAR OFFICIEEL PARTNER AFA CUP!

 

Op zaterdag 22 juni 2024 tijdens de 7e editie van de AFA Cup slaan Derbystar Nederland en de AFA Cup de handen in een en word er op het toernooi met officiele Derbystar ballen gevoetbalt.

 

Derbystar - The Ball
De officiële wedstrijdbal van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede en Derde Divisie. Marktleider in amateurvoetbal.

DONE DEAL!

 

EURO SPORTPRIJZEN OFFICIEEL PARTNER AFA CUP!

 

De AFA Cup heeft met Euro Sportprijzen goud in handen want in 2024 gaan we de grootste en meest luxueuze troffeën en medailles uitreiken voor de beste (vrienden) teams van Nederland.

 

Euro Sportprijzen:
De mooiste en beste kwaliteit sportprijzen van Nederland.

DONE DEAL!

 

SPORTS GROUP FC OFFICIEEL PARTNER AFA CUP!

 

Wij van Sports Group FC begrijpen dat een gepersonaliseerde aanvoerdersband niet alleen een symbool is van leiderschap, maar ook van de identiteit en trots van een team.

 

Sports Group FC:
Aanvoerdersbanden, scheenbeschermers en voetballen ontwerpen/personaliseren en produceren is waar wij het allerbest in zijn!

DONE DEAL!

 

SOCCER NUTRITION OFFICIEEL PARTNER AFA CUP!

 

Een specifiek samengestelde pre-workout speciaal voor voetballers welke jou helpt, om je energie, je reactievermogen én je concentratie vermogen te verbeteren en te behouden. 

 

Soccer Nutrition:
De geoptimaliseerde vorm voor wedstrijdspelers om de energieafgifte te beheren en daarmee het vermoeidheidsgevoel uit te stellen.